Tuotteet

Eurovac -imureista löytyy mallit lähes kaikkiin imurointikohteisiin. Valmistamme itse suurimman osan imureistamme, joten imurimalleja voidaan muokata asiakkaan tarpeiden mukaan. Myyjämme auttavat teitä mielellään löytämään teille sopivan imurin kohteeseen.

Laitosimurit

Meiltä löydät laajan valikoiman laadukkaita siivouskoneita alan ammattilaisille ammattisiivoukseen, joista löytyy oikea tuote varmasti jokaiseen tehtävään.

Kuiva / märkäimurit

Eurovac märkä- ja kuivaimurit ovat suunniteltu erityisesti kuivalle ja märälle pölylle ja roskalle.

Teollisuusimurit

Eurovac Hurricane -imurit valmistetaan Suomessa ja ne ovat suunniteltu erityisesti kuivalle ja hienojakoiselle pölylle, kuten betonipölylle ja jauhemaisille pölyille.

Raskaansarjan teollisuusimurit

Eurovac teollisuuspölyimurit soveltuvat esimerkiksi hiekan, metallipurujen, lastujen, nesteiden ja hienojakoisen pölyn imuroitiin teollisuudessa ja muissa kohteissa.

Öljy- ja leikkuunesteimurit

Öljy- ja leikkuunesteimurit on tarkoitettu nestemäisten aineiden poistamiseen erilaisista teollisuuden ympäristöistä, kuten koneista, laitteista, työstökeskuksista tai muista tiloista, joissa käsitellään öljyä ja leikkuunesteitä.

Tuhkaimurit

Valikoimistamme löytyy Eurovac -imurit niin kylmälle kuin kuumallekin tuhkalle, sekä pieniin että suurempiin kohteisiin.

Tekstiilipesurit

Teksiilipesuri on painehuuhteluperiaatteella toimiva tekstiilipintojen puhdistukseen tarkoitettu pesulaite.

Atex ja vaarallisten pölyjen imurit

Eurovac Imurilaitteet on paras ratkaisu räjähdysvaarallisiin tiloihin. Eurovac ATEX-imurit soveltuvat ATEX-luokiteltuihin tiloihin kuivan pölyn imurointiin mm. tilaluokan 22 räjahdysvaarallisissa tiloissa.

Huoltokaapit ja imupöydät

Eurovac Huoltokaappi -alipaineistamisen avulla voidaan puhdistaa ja huoltaa koneet sekä laitteet ilman pölyn leviämistä ympäristöön.

Lisävarusteet ja varaosat

Meiltä löydät laajan varaosa- ja tarvikevalikoiman. Myyjämme auttavat teitä mielellään oikean tuotteen löytämiseen.

Puhaltimet

Laadukkaista Euroopassa valmistetuissa Eurovac Casals tai Coral -puhaltimista löytyy vaihtoehto moneen käyttötarkoitukseen. Varastoimme myös useita erilaisia aksiaali-, sivukanava-, kiertomäntä- sekä keskipakopuhaltimia.

Muut laitteet ja puhaltimet

Erikoispuhaltimet. Mm kuivaukseen, purun siirtoon tai savukaasuille.

Vuokrattavat laitteet

Tarjoamme laitteita vuokralle pienistä työtehtävistä pitkäaikaisvuokrauksiin. Kaikki vuokrattavat laitteet ovat siistejä, turvallisia ja ne ovat säännöllisesti huollettuja.

Millaista laitetta etsit?