Eurovac -järjestelmät ja laitteet ovat kotimaisia tuotteita, jotka on suunniteltu asiakaslähtöisesti heidän tarpeisiinsa sopiviksi. Laitteistot valmistetaan ja asennetaan viimeisimpien määräysten ja turvallisuusvaatimusten mukaan, mm ATEX- ja palosuojauksissa. Autamme myös suunnittelijoita oikeiden laitteiden ja putkistojen valinnassa.

Valikoimiimme kuuluvat mm.

  • purunpoistot
  • tekstiilipölynpoistot
  • monitoimipölynpoistot
  • muut kohdepoistot ja puhaltimet

Kysymyksiin vastaavat mielellään järjestelmämyynnin asiantuntijamme

Tapio Alinentalo

Ari Alakruuvi

Antti Kauppinen

Purunpoistojärjestelmät

Hyvin suunnitellun purunpoistojärjestelmän tarkoituksena on poistaa puuntyöstökoneilta syntyvä lastu ja pöly. Siksi käytämme suurikokoista putkistoa, jotta esim. höylille ja sirkkeleille taataan riittävä ilmamäärä. Höylillä ja sirkkeleillä on usein 150 mm purunpoistoyhteet. Putkistot varustetaan myös ATEX-sertifioidulla takaiskupellillä, sekä sertifioidulla giljotiinimallin palopellillä myös likaisessa kanavassa.
Laitteet mitoitetaan tarpeen mukaan ja ne voivat sijaita ulko- tai sisätiloissa.
Viime aikoina ovat yleistyneet erilliset teräsrakenteiset laitehuoneet tai purunpoistokontit.
Laitteistot on mahdollista varustaa myös edullisilla ja vähähuoltoisilla sammutinlaitteistoilla, jolloin sammutetaan mahdollinen palo heti.
Laitteet voidaan myös varustaa HEPA13 -jälkisuodatuksella, jolloin imetty ilma voidaan palauttaa myös takaisin sisätiloihin.

Koulun purunpoiston laitehuone

Purunpoistolaitteet on asennettu äänieristettyyn teräsrakenteiseen laitehuoneeseen, joka voidaan sijoittaa ulkotilaan.

Eurovac laitehuone nostetaan kokonaisuutena kohteeseen. Laitteisto on myös helposti siirrettävissä toiseen kohteeseen tilanteiden muuttuessa. Huoneeseen kytketään puruputkisto ja sähkökytkennät, jolloin laitteisto on toimintavalmis.

Laitehuoneen sisälle on asennettu purunpoistolaitteisto ja pääsähkökeskus.
Laitehuone on varustettu isoilla lukittavilla huolto-ovilla ja se voidaan pinnoittaa asiakkaan toivomaan perusvärisävyyn.

PUR8000 suodatinyksikkö

Tuotekoodi: 008000

PUR 8000- purunpoistoyksikkö on erityisesti puupölylle valmistettu kotimainen suodatinyksikkö. Suodatinyksikön laaja 10 m² tähtisuodatin pinta-ala takaa laitteiston pitkäaikaisen toimivuuden, ja erityisen pitkät suodattimien vaihtovälit. Suodatinpuhdistuksena toimii automaattinen sähkötärypuhdistus. Laitteiston sisälle asennettava 600 l Sulo-astia on helposti tyhjennettävissä/vaihdettavissa. Suodatinyksikkö on valmistettu EN 14491- standardin mukaisesti.

Purunpoistoimukontti

Tuotekoodi: 213327

Täydellinen purunpoistolaitteisto jossa purutila ja suodattimet omana osana sekä omassa konehuoneessa, puhallin äänenvaimennettu, paineilmakompressori ja käynnistin/ohjainkeskus. Laite voidaan asentaa uusiin järjestelmiin tai korvaamaan vanhentuneet purunpoistojärjestelmät.

Ei vaadi tilatarvetta rakennusten sisältä, laite on myös palo/räjähdysturvallinen. Käytetään esimerkiksi koulukohteissa. Korkeapaineisten puhaltimien ansiosta voidaan käyttää myös imurointiin. Imuyksikkö on varustettu vastaimu suodatinpuhdistusautomatiikalla, joka mahdollistaa tehokkaan puhdistuksen myös käytön aikana.

Soita ja kysy lisää.

Tekstiilipölynpoisto

Keskusimurijärjestelmä, joka asennetaan tekstiilityöntilaan, voidaan varustaa saumureiden pölynpoistoilla sekä yleissiivoukseen tarkoitetuilla siivouspisteillä.

Center 3010 Tex

Uuden sukupolven Center TS -keskusimuyksikön sydämenä on turbiinitekniikalla toimiva imumoottori, jonka teho ja käyttöikä ovat aivan omaa luokkaansa verrattuna tavallisiin hiiliharjamoottoreilla varustettuihin keskusimureihin. Turbiini-imumoottorin ansiosta Center TS on myös erittäin hiljainen. Se mahdollistaa laitteen asentamisen oleskelutilojen läheisyyteen. Center TS- keskusimuyksikön imumoottorin kestoikä on vähintään 15 000 imurointituntia.

Lisätietoja:

  • Teho: 3000 W
  • Säiliö: 40 l
  • Alipaine: 270 mbar
  • Ilmavirtaus: 5800 l/min
  • Äänitaso: 68 dB
  • Paino: 45 kg
  • Sähkönsyöttö 400V 16 A
  • Mitat: K 930 mm L 520 mm S 480mm

Monitoimipölynpoistot

Koulukohteissa ovat yleistyneet tilat, joissa tehdään mitä erilaisimpia käsitöitä, mm. pieniä metalli- ja puutöitä sekä juotostöitä. Näihin tiloihin ei voi yhdistää purunpoistoa, vaan niiden puhdistus hoidetaan omalla, siihen tarkoitukseen tarkoitetulla järjestelmällä. Työpisteiden yläpuolelle voidaan myös asentaa monitoimipoistoasema, jossa on esim. imurointipiste, juotoskaasujen poistopisteet, sähköpistokkeet yms.

Laitteisto mitoitetaan tarpeen mukaan.

Monitoimipölynpoisto

Suodatinyksikkö 82L varustettuna HEPA13 palautusilmasuodattimella, Imuyksikkö 4kW keskipakopuhallin.

Muut kohdepoistot ja puhaltimet

Lisäksi valikoimistamme on saatavissa hitsaussavukaasujen poistopisteet, erilliset juotoskaasujen poistolaitteet, puhaltimet kuumille ja räjähtäville kaasuille sekä hiontapöydät ja maalauskaapit.

Meiltä laajat valikoimat erityyppisiä kohdepoisto puhaltimia sekä lisäksi laitteet juotossavujen poistoon sekä lisäksi maalausimuseinät ja hiontapöydät.

Eurovac Reintec Easy

Reintdeck Easy on suunniteltu tarjoamaan tehokasta ilmanpuhdistusta, mikä tekee siitä loistavan valinnan sisäilman laadun parantamiseen. Tämä laite on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja käytännölliseksi. Reintdeck Easyn rakenne on erittäin kestävä ja laadukas, ja se sisältää 30 mm:n äänieristetyn alumiiniprofiilin.

Suodattimet ovat sijoitettu rei’itetyille sivupaneeleille, joissa on kahvat ja kiinnitysjärjestelmä, mikä tekee huollosta ja suodattimien vaihdosta erittäin helppoa. Tuuletin on varustettu korkeatehoisella, itsepuhdistuvalla juoksupyörällä.. Lisäksi kaikki Reintdeck-ilmanpuhdistimet ovat varustettu pääohjauspaneelilla, joka sijaitsee rakenteen toisella puolella.

Kanavapuhaltimet

Keskipakopuhaltimet

Muovipuhaltimet

Kohdepoisto imuvarret

Juotosimuyksiköt

Hitsaussavujen imuvarret

Eurovac H 1500 pölynpoistoimuri

Eurovac H 1500 pölynpoistoimuri on suunniteltu jatkuvaan käyttöön työstökoneiden
yhteyteen, joita voidaan käyttää jopa 24h/vrk. Esim. luistimien teroituspölylle.
Voidaan varustaa myös HEPA13 jälkisuodatuksella.

Sulakevaatimus 16 A / 240 V.
Mitat K 820 L 400 P 750 mm, virtajohto 8 m

Meiltä laajat valikoimat erityyppisiä kohdepoistopuhaltimia sekä lisäksi
laitteet juotossavujen poistoon sekä lisäksi maalausimuseinät ja hiontapöydät.

Kysymyksiin vastaavat mielellään järjestelmämyynnin asiantuntijamme

Tapio Alinentalo

Ari Alakruuvi

Antti Kauppinen